Parkhotel Montreal

nederlands | english
Parkhotel Montreal, Duivenstraat 56, 2800 Mechelen, België
tel: +32 15 20 40 77
info@parkhotelmontreal.be

Brasserie

In Brasserie Montreal is het heerlijk vertoeven. In de zomer geniet u van ons ruime terras aan de waterkant, in de winter zit u gezellig binnen met uitzicht op onze schitterende tuin.

De brasserie, helemaal vernieuwd in 2012, biedt plaats aan 160 personen en is daarom geschikt voor zowel intieme diners als recepties en walking dinners. U kunt er terecht met elke culinaire wens en een jong en dynamisch team zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

Kom zeker eens langs, ook als u niet in het hotel logeert: Brasserie Montreal is voor iedereen toegankelijk en alle dagen open. Onze ervaren chefs toveren seizoensgebonden, culinaire gerechten met een gastronomische toets op tafel, maar ook voor een snack, wat tapas of een drankje na een stevige wandeling bent u van harte welkom. Reserveer zeker ook een tafel voor onze seizoensactiviteiten, zoals de wildmenu’s, de eindejaarsdagen en het kreeftenfestijn.

Lunch

Of u nu gaat voor snel-snel of uitgebreid lunchen, bij Brasserie Montreal kiest u zelf of u à la carte (koud, warm, vis, vlees, pasta, abattoir) eet, of gaat voor een twee- of driegangenmenu: het marktmenu van de chef of het seizoensgebonden degustatiemenu.

Diner

Laat uw smaakpapillen culinair verwennen in Brasserie Montreal. Ga voor onze uitgebreide à la cartemenukaart met koude en warme gerechten, vis en vlees en natuurlijk lekker kindergerechten voor de kleintjes. Of kies voor het seizoensgebonden degustatiemenu en laat u verrassen.

Huwelijk, communie of receptie?

Ook voor speciale gelegenheden zoals persconferenties, trouwfeesten, communiefeesten of recepties kunt u bij Brasserie Montreal terecht.

Vraag naar de mogelijkheden via info@parkhotelmontreal.be, of bel ons op +32 15 71 96 80.

Keuken is alle dagen doorlopend open vanaf 11 uur.

Reserveer telefonisch via +32 15 71 96 80.