Parkhotel Montreal

Parkhotel Montreal

In 2012 werd het hele hotel volledig gerenoveerd, gerestyled en ingericht voor zowel particulieren als bedrijven. Ruim, stijlvol en modern: dat zijn de sleutelwoorden voor onze 20 luxueuze kamers. Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheid om multifunctionele zalen te huren. Onze twee zalen zijn perfect uitgerust voor vergaderingen, evenementen en feesten, zowel voor zaken als privé. Kortom Parkhotel Montreal is de ideale plek voor meetings zonder stress of zorgen, en voor iedereen die Mechelen wil verkennen vanuit deze rustgevende uitvalsbasis.
Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.
 

Onze zalen

 

Vancouver

Zaal Vancouver biedt een prachtig uitzicht over het water en kan 40 gasten ontvangen voor een diner en 50 in theaterstijl.

Quebec

Zaal Quebec is geschikt voor grotere groepen en is perfect voor diners tot 120 en recepties tot 200 genodigden.

Routebeschrijving

De makkelijke aansluiting met de autoweg E19 die Brussel en Antwerpen verbindt, maakt van Parkhotel Montreal de ideale uitvalsbasis. Beide steden liggen op minder dan een halfuur rijden van het hotel. Ook de nationale luchthaven Brussels Airport ligt op slechts 20 km. Een nieuwe rechtstreekse treinverbinding brengt u op elf minuten van de luchthaven tot in het centraal station van Mechelen. Neem daarna een taxi of bus 552 van het station van Mechelen tot voor de deur van Parkhotel Montreal. Op het domein zijn er 50 gratis privéparkeerplaatsen voor onze gasten.