Parkhotel Montreal

Parkhotel Montreal

In 2012 werd het hele hotel volledig gerenoveerd, gerestyled en ingericht voor zowel particulieren als bedrijven. Ruim, stijlvol en modern: dat zijn de sleutelwoorden voor onze 20 luxueuze kamers. Daarnaast beschikken wij ook over de mogelijkheid om multifunctionele zalen te huren. Onze twee zalen zijn perfect uitgerust voor vergaderingen, evenementen en feesten, zowel voor zaken als privé. Kortom Parkhotel Montreal is de ideale plek voor meetings zonder stress of zorgen, en voor iedereen die Mechelen wil verkennen vanuit deze rustgevende uitvalsbasis.
Wij kijken alvast uit naar uw bezoek.
 

Onze zalen

 

Zaal Quebec

185 m2 – met daglicht – projectiescherm, flatscreen, beamer, geluidsinstallatie, airco. Capaciteit tot 150 pers.

Zaal Vancouver

50 m2 – met zicht op de vijver – projectiescherm – beamer. Deze zaal heeft een capaciteit tot 50 pers

Victoria en Veranda

Met zicht op de vijver en toegang tot het terras kan u hier terecht voor het ontbijt, lunch, receptie of diner welk gekoppeld is aan uw seminarie of event. Wij verzorgen ook de koffietafel/receptie of diner bij uitvaart tot max. 100 à 120 pers.

Zaal Toronto

30 m2 – zonder daglicht -projectiescherm, beamer, airco. Deze zaal heeft een maximumcapaciteit tot 30 pers (Foto's binnenkort)

Routebeschrijving

De makkelijke aansluiting met de autoweg E19 die Brussel en Antwerpen verbindt, maakt van Parkhotel Montreal de ideale uitvalsbasis. Beide steden liggen op minder dan een halfuur rijden van het hotel. Ook de nationale luchthaven Brussels Airport ligt op slechts 20 km. Een nieuwe rechtstreekse treinverbinding brengt u op elf minuten van de luchthaven tot in het centraal station van Mechelen. Neem daarna een taxi of bus 552 van het station van Mechelen tot voor de deur van Parkhotel Montreal. Op het domein zijn er 50 gratis privéparkeerplaatsen voor onze gasten.