Parkhotel Montreal
Parkhotel Montreal biedt naast hotelkamers ook de ideale omgeving om klanten en medewerkers te laten samenkomen voor een seminarie of werkvergadering. Hiervoor hebben wij verschillende zalen uitgerust met audiovisuele- en vergaderfaciliteiten. Alle zalen bieden ook toegang tot onze uitzonderlijke omgeving en tuinen om uw vergadering nog aangenamer te maken.
Tijdens uw bijeenkomst is het mogelijk om het zakelijke te combineren met lunches of diners. Hiervoor helpen wij u graag verder om een compleet programma op maat uit te werken.
Ter gelegenheid van een verjaardag, geboorte, overlijden, communie, of andere ….. verzorgen wij graag uw receptie, diner, babyborrel, bbq, koffietafel …
Wij luisteren graag naar uw wensen.

Onze zalen

Zaal Quebec

185 m2 – met daglicht – projectiescherm, flatscreen, beamer, geluidsinstallatie, airco. Capaciteit tot 150 pers.

Zaal Vancouver

50 m2 – met zicht op de vijver – projectiescherm – beamer. Deze zaal heeft een capaciteit tot 50 pers

Victoria en Veranda

Met zicht op de vijver en toegang tot het terras kan u hier terecht voor het ontbijt, lunch, receptie of diner welk gekoppeld is aan uw seminarie of event. Wij verzorgen ook de koffietafel/receptie of diner bij uitvaart tot max. 100 à 120 pers.

Zaal Toronto

30 m2 – zonder daglicht -projectiescherm, beamer, airco. Deze zaal heeft een maximumcapaciteit tot 30 pers (Foto's binnenkort)

Interesse in onze kamers?

Reservatie aanvraag